Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό της Πρέσβειρας Ανδριανής Δρίβα

Δρ Ανδριανή Δρίβα

Σύμβουλος Εκπ/σης ΠΕ60 Έβρου

driva.adria@gmail.comsym60

peevr@dipe.evr.sch.gr

adria@sch.gr

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ανδριανή Δρίβα σπούδασε παιδαγωγικά, γλώσσα και λογοτεχνία, στην οποία και η διπλωματική και η διδακτορική της διατριβή. Είναι απόφοιτος ΠΤΝ του ΕΚΠΑ και ΠΤΔΕ του ΔΠΘ. Ζει στο Σουφλί και εργάζεται ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης των Νηπιαγωγών Έβρου. Υπήρξε Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου στο ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ.

Είχε ενεργή παρουσία ως διοργανώτρια, συνδιοργανώτρια ή συμμετέχουσα σε πολλές εκπαιδευτικές συναντήσεις, σεμινάρια, συνέδρια και καινοτόμες δραστηριότητες που αφορούσαν την εκπαίδευση με θέματα κυρίως από το χώρο της Παιδαγωγικής, της Λογοτεχνίας, του Θεάτρου, της Ψυχολογίας. Σε εμψυχώσεις θεατρικών δρώμενων και εκδηλώσεις, καθώς και στην υλοποίηση – παρουσίαση διάφορων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.  Άρθρα της σχετικά με την εκπαίδευση και τη λογοτεχνία φιλοξενούνται σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων, σελίδες και ιστότοπους Λόγου και Τεχνών. Συμμετέχει, κυρίως με διηγήματα, σε επτά λογοτεχνικές ανθολογίες, εκ των οποίων η πρώτη (1995), επιλεγμένη έπειτα από πανελλαδικό διαγωνισμό.

Υπήρξε επιμορφώτρια ενηλίκων σε προγράμματα του ΙΕΠ και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Έχει πιστοποίηση Τ.Π.Ε. – Α & Β Επιπέδου. Μέλος της παιδαγωγικής ομάδας δύο Περιφερειακών Θεματικών Δικτύων του ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ και Επιστημονικής Επιτροπής συνεδρίων.

Ενδιαφέρεται, επίσης, για τα πολιτιστικά δρώμενα, τις Τέχνες και τον αθλητισμό.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=9300