Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό της Πρέσβειρας ΤΑΜΒΑΚΑ ΕΛΠΙΔΑ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

 

ΕΛΠΙΔΑ ΤΑΜΒΑΚΑ

Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών 1ης Θέσης ΣΕ Δωδεκανήσου

E-mail: eltamvaka@sch.gr

Τηλ.: 6942604245

https://blogs.sch.gr/eltamvaka/

 

Αποφοίτησα από το Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου ολοκλήρωσα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην “Περιβαλλοντική Εκπαίδευση”. Έχω κάνει μετεκπαίδευση στη Γενική Αγωγή στο Διδασκαλείο “Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή” και το τρέχον έτος ολοκληρώνω τον κύκλο σπουδών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ανθρωπογεωγραφία, Ανάπτυξη και Σχεδιασμός του Χώρου».

Είμαι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών 1ης Θέσης Συμβούλων Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου. Έχω πιστοποίηση ως «National Geographic – εκπαιδευτικός».

Εργάστηκα ως νηπιαγωγός σε νηπιαγωγεία της Ρόδου και ήμουν προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου για πολλά χρόνια. Ως νηπιαγωγός συμμετείχα σε καινοτόμα προγράμματα τοπικά, εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή (e-twinning, Erasmus+ STEAM orientated, European School Radio, Helmepa, Water Eco Culture, European Code-week, κλπ.) και έχω λάβει Εθνικές και Ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Έχω πιστοποιηθεί στη χρήση Τ.Π.Ε. (Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας, Α’ κ Β’ Επίπεδο) και έχω παρακολουθήσει κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων στην χρήση πολυμέσων και ψηφιακών εργαλείων.

Έχω άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνωρίζω Ιταλικά.

Έχω πάρει μέρος σε πλήθος επιμορφώσεων, σεμιναρίων και εξειδικεύσεων ως επιμορφώτρια και επιμορφούμενη όσον αφορά τα θεματικά πεδία του Προγράμματος Σπουδών της Προσχολικής Εκπαίδευσης, τη Διοίκηση στην Εκπαίδευση, την Ειδική Αγωγή και άλλα.

Έχω συμμετοχή με συγγραφικό έργο σε ελληνικές και ξενόγλωσσες εκδόσεις. Συμμετέχω με εισηγήσεις σε εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια, αλλά και ως κριτής εργασιών.

Σε επίπεδο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχω προσφέρει, για αρκετά χρόνια, εθελοντική εργασία στο Δίκτυο Συνεργασίας Εκπαιδευτικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ως υπεύθυνη για τις πρακτικές ασκήσεις των φοιτητριών και των φοιτητών στα νηπιαγωγεία της Ρόδου και υλοποιώ διδασκαλίες σε φοιτητές ως προσκεκλημένη καθηγητών.

Είμαι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αιγαίου της ΟΜΕΡ (Organisation Mondiale pour l’Éducation Préscolaire).

ΕΛΠΙΔΑ ΤΑΜΒΑΚΑ ΣΕ60 -ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ_2ο ΠΕΚΕΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=9267