Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό της Πρέσβειρας Παπαμίχου Ασπασίας

Στοιχεία επικοινωνίας  : papamihaspa@gmail.com   & aspapamich@sch.gr

Website : https://blogs.sch.gr/aspapamich/author/aspapamich/

https://blogs.e-me.edu.gr/hive-Aspasia-P/

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Παπαμίχου Ασπασία είναι εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής με 30ετή και πλέον διδακτική εμπειρία, κυρίως στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

  • Την παρούσα περίοδο ασκεί τα καθήκοντα της Συμβούλου Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής για τους νομούς Έβρου και Καβάλας
  • Έχει υπηρετήσει ως Διευθύντρια 12θέσιου Δημοτικού σχολείου και παλαιότερα ως Υποδιευθύντρια Μειονοτικού Δημοτικού σχολείου. Η διοικητική της εμπειρία υπερβαίνει τη 12ετία.
  • Είναι διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της έχει απονεμηθεί τιμητική υποτροφία από το Ίδρυμα Κοινωνικών Υποτροφιών για την επίδοσή της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
  • Έχει διδάξει με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Προπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τα μαθήματα :1. Η Φυσική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια και 2. Διδακτική Μεθοδολογία.
  • Διδάσκει στον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΄΄ Δημιουργική και Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή’’.
  • Αποτελεί μέλος της επιστημονικής ομάδας σύνταξης του νέου Προγράμματος Σπουδών της Φυσικής Αγωγής για το Δημοτικό, του Οδηγού του Εκπαιδευτικού, του επιμορφωτικού υλικού για τους Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και των Προδιαγραφών των βιβλίων για τον μαθητή.
  • Ως επιμορφώτρια έχει αναλάβει μεταξύ άλλων, την επιμόρφωση και την Πιλοτική Εφαρμογή για το νέο Πρόγραμμα Σπουδών των Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων και μέρος της επιμόρφωσης των Επιμορφωτών Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ στα ΠΑΚΕ Θεσσαλίας.
  • Επίσης αποτελεί μέλος της επιστημονικής ομάδας προγράμματος Erasmus+ Πανεπιστημίων (για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) με τίτλο : Άσκηση για το διαβήτη: ευεργετικές επιδράσεις νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων φυσικής δραστηριότητας.
  • Έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια με προφορικές ανακοινώσεις και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα περιοδικά με κριτές.
  • Ως εθελόντρια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στην υλοποίηση θερινού σχολείου εφήβων το 2022, με την υποστήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση και τη διοργάνωση του Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=9262