Εκδήλωση στο ΓΕΛ Σιδηροκάστρου με θέμα: «Επιπτώσεις από την χρήση του Διαδικτύου και των Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης ? Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης» – Από το Σχολικό Σύμβουλο Εφόπουλο Βασίλη

2015-12-15 12.45.03

 

2015-12-15 12.45.20

ΠΑΛΛΑΤΙΔΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΑΛΑΤΙΔΗ 4-6, Τ.Κ. 6300, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ

ΤΗΛ. 23230 22581

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Προς τους γονείς των μαθητών του Παλλατιδείου Γενικού Λυκείου Σιδ/στρου:

 

Αγαπητοί γονείς,

Η χρήση του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης από τον άνθρωπο, είναι ένα φαινόμενο των εποχής μας που παρουσιάζει αυξητικές τάσεις ιδιαίτερα στα άτομα νεαρής ηλικίας. Οι επιπτώσεις από αυτή την νέα ανθρώπινη δραστηριότητα πάνω στη ψυχοσωματική υγεία και στην γενικότερη εξέλιξη ενός ατόμου, ουσιαστικά τώρα μελετώνται και όπως όλα δείχνουν είναι σημαντικές. Γι αυτό τον λόγο το Σχολείο μας αποφάσισε να διοργανώσει μία εκδήλωση για την ενημέρωση των μαθητών/-τριών του Σχολείου και των γονέων τους από ανθρώπους που είναι ειδικοί και ασχολούνται επαγγελματικά και εμπεριστατωμένα με αυτό το ζήτημα. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων του Λυκείου στις 15/12/2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. με θέμα:

«Επιπτώσεις από την χρήση του Διαδικτύου και των Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης ? Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης».

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως εισηγητές:

 

-ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, μέλος του Θεματικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» κος Βασίλειος Εφόπουλος

-η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Σερρών της Δ.Δ.Ε. Σερρών

κα Χρυσάνθη Παλάζη

-ο Ανθυπαστυνόμος κος Ιωάννης Κούνιος, μέλος του Δικτύου για το Παρατηρητήριο Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού της Δ.Δ.Ε. Σερρών.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν οι μαθητές και οι γονείς την ευχέρεια και τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις προς τους εισηγητές.

Ευελπιστούμε πως θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση,  καθώς κρίνουμε ότι είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση και των γονέων για το θέμα.

 

 

Ο Διευθυντής

 

 

 

 

Αντωνιάδης Κωνσταντίνος

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=1515