Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό της Πρέσβειρας Αντωνίου Ελισάβετ

Η Αντωνίου Ελισάβετ είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών ΠΕ60 Ν. Μαγνησίας από το 2023. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός Προσχολικής ηλικίας και προϊσταμένη νηπιαγωγείων στη Δημόσια Εκπαίδευση από το 2000.

Είναι αριστούχος απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος  Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. και του Διδασκαλείου στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Το 2014 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό στον τομέα των ανθρωπιστικών σπουδών: «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στο ΕΑΠ και το 2022 το προπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επιπλέον παρακολουθεί το ΠΜΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης».

Διαθέτει πολύ καλές γνώσεις και δεξιότητες στις ΤΠΕ με πολλαπλές πιστοποιήσεις στην Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στην Διδακτική Πράξη.

Επιπλέον διαθέτει την ιστοσελίδα «Τα Αστεράκια» στη διεύθυνση: http://blogs.sch.gr/elantonio.

Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους, άρθρα σε πρακτικά ελληνικών και διεθνών συνεδρίων.

Επιπρόσθετα, προωθεί τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και έχει διακρίσεις και βραβεία, τόσο σε Εθνικά, όσο και σε Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus KA2, E-twinning, Teacher4Europe.

 

Αντωνίου Ελισάβετ

Σύμβουλος ΠΕ60 Ν. Μαγνησίας

e-mail: elantonio@sch.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=9236