Στοιχεία επικοινωνίας και βιογραφικό της Πρέσβειρας κα Σύβακα Τριαναταφυλλιάς (Φιλιώ)

Η κα Τριανταφυλλιά (Φιλιώ) Σύβακα είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης Γαλλικής Δυτικής Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής, Λέσβου, Σάμου και Χίου από το Φεβρουάριο του 2023. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Γαλλικής ΠΕ05 στη Δημόσια Εκπαίδευση από το 1989 και επιπλέον έχει εργασθεί και στην Ιδιωτική Εκπαίδευση (Φροντιστήρια).

Επίσης, υπηρέτησε ως Διευθύντρια σχολείων για 16 έτη (2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, Πειραματικό ΓΕΛ Παν. Μακεδονίας, 4ο Γυμνάσιο Πολίχνης) και είναι Πρέσβειρα eTwinning από το 2017 έχοντας υλοποιήσει μεγάλο αριθμό επιμορφώσεων σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Έχει κάνει Σπουδές στη Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία, στον Ελληνικό Πολιτισμό, στη Θεολογία, στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Έχει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και στην Ψυχολογία των Εφήβων. Γνωρίζει Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Έχει πολλαπλές πιστοποιήσεις στις Ν. Τεχνολογίες και επίπεδο Β2. Ακόμη, έχει πλήθος δημοσιεύσεων (άρθρων) σε επιστημονικά περιοδικά και πλήθος εισηγήσεων σε συνέδρια. Επιπρόσθετα, προωθεί τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και έχει πλήθος διακρίσεων και βραβείων, τόσο σε Εθνικά, όσο και σε Ευρωπαϊκά και Ευρασιατικά Προγράμματα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=9207