Ενημερωτική εκδήλωση για Γονείς και Κηδεμόνες-Ασφάλεια στο Διαδίκτυο-Η συμβολή των γονέων

Εκδήλωση Ενημέρωσης γονέων- Ασφάλεια στο διαδίκτυο_signed

Προγραμμα 5-2- 2024

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00-20.00 μμ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης γονέων, στο πλαίσιο λειτουργίας του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, και αφορούσε τις περιοχές παιδαγωγικής ευθύνης των ΣΕ κ. Γ. Μπασματζιδη, κ. Α. Πατεράκη και κα Σ. Χατζηγεωργιάδου, στον χώρο εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Απόστολος Παύλος.

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε κοντά μας την κα Σοφία Θεοδοσιάδου Επίκουρη Καθηγήτρια στο ΤΕΠΑΕ ΑΠΘ και μέλος του Εργαστηρίου ΨΥΧΗ. Στην έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη δράση του Δικτύου από τον ΣΕ Απόστολο Παρασκευά.

Η εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς που έλαβαν μέρος να συζητήσουν με τους εισηγητές και  τις εισηγήτριες ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση των ψηφιακών συσκευών και του διαδικτύου προς όφελος των παιδιών τους, τονίζοντας τον τρόπο χρήσης μέτρων προστασίας, τη σημασία του Netiquette, καθώς και σε πρόσφατα επιστημονικά δεδομένες σχετικά με το γονεϊκό ρόλο τους ως διαμεσολαβητές της ψηφιακής Εκπαίδευσης

Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και θα είναι διαθέσιμη για την ενημέρωση όλων όσων επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=8982