“Η Κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητα μας. Αναγκαιότητα ή Επιλογή;”-Γιώργος Παπαπροδρόμου

 

 

 

 

20221121 Η Κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητα μας Αναγκαιότητα ή Επιλογή – final

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς την 21 Νοεμβρίου 2022 η ημερίδα στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς με θέμα: «Η κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητα μας, αναγκαιότητα ή  Επιλογή;». Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν   οι : κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., πτυχιούχος Νομικής του Α.Π.Θ., πρώην Δ/ντής της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας. Και η κα. Βασιλική Μπογιαντζάκη ψυχολόγος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς.

Στην ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς  κ. Αναστάσιος Αμανατίδης, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ευστάθιος Κουρτίδης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κα.Λαμπρινή Φρόση, οι διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων Κιλκίς μαζί καθηγητές και μαθητές του 1ου, 2ου, 3ου Γυμνασίου Κιλκίς μαθητές του 1ου, 2ου Λυκείου Κιλκίς καθώς και μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Αντιπροσωπεία από την Τοπική Διοίκηση/Δ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Α΄ Αντιπρόεδρο Χριστόδουλο Χριστοδουλή, τον Γ. Γραμματέα   κ. Διαμαντή Κανέλλη, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Νικόλαο Κατσαουνίδη, πολλοί εκλεκτοί συνάδελφοι και πολίτες.

Τέλος θέλουμε να  ευχαριστούμε το Φροντιστήριο <Άνοδος> για την πολύτιμη προσφορά του στο άκουσμα για την εκδήλωση της  ημερίδας.

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

            

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=8606