Εκδηλώσεις ένταξης νέων σχολικών μονάδων στο Δίκτυο για το σχολικό έτος 2021-22 για τα τέσσερα ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας

Υλοποιήθηκαν με επιτυχία δυο επιμορφωτικές διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις, για εκπαιδευτικούς Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, των τεσσάρων ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Πρόληψης και Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι επιμορφωτικές συναντήσεις υλοποιήθηκαν στις 6 και 9 Δεκεμβρίου και εισηγητής ήταν ένας εκ των εκατόν είκοσι Πρεσβευτών του Δικτύου, ο Δρ. Απόστολος Παρασκευάς, ΣΕΕ ΠΕ του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.
Και στις δυο εκδηλώσεις έκανε χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης κ Μπαχαράκης Θωμάς και έλαβαν το λόγο και Πρεσβευτές του Δικτύου αλλά και υποβλήθηκαν ερωτήσεις στο τέλος από τους πεντακόσιους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.
Η παρουσίαση καθώς και πληροφορίες για το Δίκτυο βρίσκονται στη σελίδα του Δικτύου στη Διεύθυνση
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και περιμένουμε τη συμμετοχή τους στην μεγάλη οικογένεια του Δικτύου που συνεχίζει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά σε οκτώ Περιφερειακές Διευθύνσεις και δώδεκα ΠΕΚΕΣ στην Ελλάδα.
Καλή μας επιτυχία

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=7599