Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό του Πρεσβευτή-ΣΕΕ Χρήστου Νάτσκου

 

Ο Χρήστος Νάτσκος είναι Σ.Ε.Ε. Π.Ε. 70 στο 4ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολή Φλώρινας και έχει πραγματοποιήσει Εξομοίωση πτυχίου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές Σπουδές (Master) στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου «Σπουδές στην Εκπαίδευση». Έλαβε δίπλωμα διετούς κύκλου μετεκπαίδευσης Διδασκαλείου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει γράψει άρθρα για ελληνικά και διεθνή περιοδικά και εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πλήθος επιμορφώσεων, σεμιναρίων και ημερίδων.

Έχει διατελέσει διευθυντής σε σχολικές μονάδες Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Η εμπειρία του σε Εξωσχολικές και Εξωϋπηρεσιακές Δραστηριότητες είναι μεγάλη καθώς έχει Συμμετοχή στο εθελοντικό προσωπικό της ΑΘΗΝΑ 2004 και προσφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχει διατελέσει σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, αθλητικών συλλόγων και συλλόγων ΑΜΕΑ. Ακόμη, υπήρξε Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ελλάδος.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Υδραία Αριδαίας, Ν. Πέλλας, 58400

Κινητό τηλέφωνο: 6942772952

E-mail: cnatskos@yahoo.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=6924