Οδηγίες σύνδεσης στο Webinar Προσωπικά Δεδομένα και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως μια πρόσκληση στον Κυβερνοχώρο- Παπαπροδρόμου Γιώργος-Υποστράτηγος ε.α.- Πτυχιούχος Νομικής, Δικαστικός Γραφολόγος-Πρώην Δ/ντης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 

Οδηγίες σύνδεσης στο Skype για επιχειρήσεις Web για την παρακολούθηση Webinars

 

Για να συμμετάσχετε στο Ιστοσεμινάριο
https://meet.lync.com/houtest-eap/papadakis/4SGW7VSU 
ή
https://bit.ly/2q7jidI

Οδηγίες για να συνδεθείτε στην αίθουσα παρακολούθησης θα βρείτε εδώ

Προσωπικά Δεδομένα και Κοινωνικά Δίκτυα ως μια πρόκληση στον Κυβερνοχώρο
Οι τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών άλλαξαν ραγδαία την ανθρώπινη πραγματικότητα, σε όλες τις πτυχές και τις διαστάσεις της.
Η πρόσφατη συμπλήρωση των πενήντα ετών του διαδικτύου και των τριάντα ετών του παγκόσμιου ιστού, βρίσκει την σημερινή διασυνδεδεμένη πραγματικότητα με νέες έννοιες όπως αυτή της Τεχνητής Νοημοσύνης, των Μεγάλων Δεδομένων, IoT κα.
Ωστόσο, τα προσωπικά δεδομένα μέσα σ ένα περιβάλλον ανάπτυξης των Social Media παραμένουν πρόκληση για όλους μας.
Ποια ακριβώς είναι η διάσταση των προκλήσεων αυτών σήμερα;

Προσοχή:

Λειτουργεί πιλοτικά ο νέος ιστότοπος «Ιστοσεμινάρια για ΠΕ19-20 και όχι μόνο! » στον οποίο θα πρέπει κάνετε εγγραφή ως μέλη (αν δεν έχετε ήδη κάνει).
α) Είναι απαραίτητο ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ορθά (Κλάδος, Ειδικότητα, Σχολική Μονάδα, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Πόλη, …) για να μπορείτε στο μέλλον να εκτυπώσετε και βεβαίωση συμμετοχής. Ακόμη και εάν έχετε ήδη εγγραφή, παρακαλούμε να δείτε τα στοιχεία σας στην καρτέλα σας από το Προφίλ διότι υπάρχουν κάποια επιπλέον πεδία που θα πρέπει να συμπληρώσετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει παρακαλούμε να τα ελέγξετε τώρα.
β) Για να κάνετε αίτηση συμμετοχής σε ένα Ιστοσεμινάριο (Webinar) κάντε ένα κλικ στο κουμπί “Αίτηση¨. Από την καρτέλα σας μπορείτε να βλέπετε σε ποια ιστοσεμινάρια έχετε δηλώσει συμμετοχή και να λάβετε email υπενθύμισης – ενημέρωση σε τυχόν αλλαγή στην ημέρα ή ώρα διεξαγωγής του.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας σε τυχόν τεχνικά προβλήματα – προσπαθούμε συνεχώς να τα αντιμετωπίζουμε και να δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν περισσότεροι.
Προσδοκούμε και στη δική σας ενεργή συμμετοχή και συμβολή μέσω της αξιολόγησης στην οποία θα σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε για το νέο ιστότοπο και τη βελτίωση της δράσης αυτής στο μέλλον.

Περισσότερες Πληροφορίες

Αίτηση Συμμετοχής

Στα στοιχεία επικοινωνίας της αίτησης σας θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή και τα μελλοντικά ιστοσεμινάρια.

Αξιολόγηση Διάλεξης

Παρακαλούμε μετά το τέλος του Ιστοσεμιναρίου να αξιολογήστε το σεμινάριο που παρακολουθήσατε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα: Αξιολόγηση Ιστοδιάλεξης
Η γνώμη σας θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το σεμινάριο και να δώσουμε ανατροφοδότηση στον ομιλητή.

Webinars ΠΕ86 (π. ΠΕ 19-20) – Ιστοδιαλέξεις για Καθηγητές Πληροφορικής και όχι μόνο…
http://blogs.sch.gr/webinarspe1920/
http://wmanager.tasksmart.eu/

σε συνεργασία με το Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και την Αρωγή του ΕΑΠ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=5643