Α συνάντηση συμμετεχόντων εκπαιδευτικών του Θεματικού Δικτύου στο Παράρτημα Κρήτης-Δελτίο τύπου από τους Σχολικούς Συμβούλους Χαρά Ανδρεάδου, Αθηνά Ντούλια, Γιώργος Γώγουλος

Στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δ.Σ. Κουνουπιδιανών Χανίων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, η 1η Επιμορφωτική Συνάντηση Διευθυντών και Εκπαιδευτικών δεκαοκτώ (18) Δημοτικών Σχολείων της 1ης και της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Χανίων, που συμμετέχουν στο Διαπεριφερειακό Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».
Η Εισαγωγική Επιμόρφωση οργανώθηκε και συντονίστηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Χανίων Χαρά Ανδρεάδου και Αθηνά Ντούλια και τον Σχολικό Σύμβουλο Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης Γιώργο Γώγουλο, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Περιφερειακού Δικτύου. Οι τρεις Σχολικοί Σύμβουλοι εστίασαν στις εισηγήσεις τους στη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του Δικτύου αλλά και στα επιτεύγματά του κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του (2014-15) στις Περιφέρειες Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς η Περιφέρεια Κρήτης συνδέθηκε με το Δίκτυο κατά την τρέχουσα, δεύτερη, χρονιά λειτουργίας του Δικτύου (2015-16). Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την προετοιμασία και την οργάνωση των δράσεων των συμμετεχουσών σχολικών μονάδων.
Την εναρκτήρια συνάντηση χαιρέτισε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Ηλίας Ποντικάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία τέτοιων εγχειρημάτων για τη σχολική κοινότητα.

Για το Διαπεριφερειακό Δίκτυο
Χαρά Ανδρεάδου, Αθηνά Ντούλια, Γιώργος Γώγουλος

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=1567