ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Safer Internet

Safer Internet 2

Στις 16-10-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00-13.00 έλαβε χώρα η ενημερωτική δράση με θέμα “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού Σχολείου Καλαμαρί.

Η δράση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολικής Συμβούλου Γενικής Παιδαγωγικής Ευθύνης Βαρβάρα Χρυσάφη, ΠΕ05, σε συνεργασία με τους συντονιστές του Θεματικού Δικτύου “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο” Ζαχαρία Μανουσαρίδη και Βασίλη Εφόπουλο, Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής, ΠΕ19 κατόπιν σχετικής εκδήλωσης επιθυμίας εκ μέρους του Ιδ. Γυμνασίου και του Ιδ. Λυκείου Καλαμαρί.

Εισηγητές στην ενημερωτική δράση ήταν οι δύο προαναφερόμενοι Σχολικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Βασίλης Στεφανίδης, Υπ. ΚΕ ΠΛΗΝΕΤ Χαλκιδικής, ΠΕ19. Στο αμφιθέατρο του Ιδιωτικού Σχολείου Καλαμαρί συγκεντρώθηκαν μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων, το διευθυντικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, που παρακολούθησαν τις εισηγήσεις.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν υψηλό και οι εισηγητές εδέχθησαν πλήθος ερωτήσεων, πράγμα που αποδεικνύει οτι η συγκεκριμένη δράση επέτυχε την προσέγγιση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα  ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=1197