Στοιχεία επικοινωνίας και σύντομο βιογραφικό της Πρεσβευτού Κατερίνας Σαραφίδου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κατερίνα Σαραφίδου είναι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου της 2ης Ενότητας Νηπιαγωγείων του ΠΕΚΕΣ ΑΜΘ από το 2018 έως σήμερα και ήταν  Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής στη Δράμα για 15 συναπτά έτη.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών και του Φιλολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι Διδάκτωρ Παιδαγωγικής του Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες της Αγωγής του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής της Παιδαγωγικής Σχολής και Διπλώματος Μετεκπαίδευσης του ίδιου Πανεπιστημίου, αλλά και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση και Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών Μονάδων του Τμήματος Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι επιμορφώτρια Β΄ Επιπέδου στις ΤΠΕ. Έχει εργαστεί ως διδάσκουσα στο Δημοκρίτειο και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο,  σε ΙΕΚ και ΠΕΚ, όπου ήταν διευθύντρια (ΠΕΚ Καβάλας από το 2012-2016). Έχει ανακοινώσεις σε πολλά διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά  συνεδρίων.

Στοιχεία επικοινωνίας:  katrinsaraf@hotmail.com

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=6747