Βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας της Πρεσβευτή Αν.Μακεδονίας κ Θράκης ΣΕΕ κα Θεοδοσιάδου Ευγενίας

Αποφοίτησα από τη Ζαρίφειο Παιδαγωγική Ακαδημία το 1983. Στη συνέχεια διορίστηκα στο νομό Ξάνθης και εργάστηκα ως το 1991 που αποσπάστηκα στα παροικιακά σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας.
Στην Μεγάλη Βρετανία πραγματοποίησα Μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης (Diploma) και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στην Εκπαίδευση (Master?s). Το 2007 απέκτησα Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διδακτική Θετικών Επιστημών, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Νέες Τεχνολογίες, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ? Π.Τ.Δ.Ε. Κατέχω πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα.
Το 1996 επέστεψα από τη Μεγάλη Βρετανία και εργάζομαι μέχρι σήμερα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του νομού Ξάνθης. Εργάστηκα σε σχολικές μονάδες του νομού μέχρι το 2001. Από το 2000 μέχρι το 2006 ήμουν Προωθήτρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Σωκράτης ? Comenius και από το 2001 μέχρι το 2007 ήμουν Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας. Από το 2007 μέχρι και τον Αύγουστο του 2019 ήμουν Σχολική Σύμβουλος στην 4η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης. Σήμερα είμαι Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη
Τα ενδιαφέροντά μου στρέφονται σε θέματα Διαχείρισης Διαπροσωπικών Σχέσεων, προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών στη διδακτική πράξη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=4553