Α επιμορφωτική συνάντηση της 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλ/νίας

Φωτογραφία0057

Φωτογραφία0059

Φωτογραφία0053

Φωτογραφία0050

 

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες:12:00-14:00, στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου έγινε η πρώτη συνάντηση των υπευθύνων του θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Στην συνάντηση επιμορφωτές ήταν οι Σχολικοί Σϋμβουλοι κ Κωνσταντίνος Ρήγας της 5ης εκπαιδευτικής Περιφέρειας ΠΑ Αιτλ/νίας και ο κ Σπυρίδων Παπαδάκης ΠΕ 19.

Οι δύο Σχολικοί Σύμβουλοι απάντησαν σε πολλές και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των εκπαιδευτικών, ενώ έδωσαν και διευκρινίσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς που διατυπώθηκαν απο τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς σχετικά με τη δομή και λειτουργία του Δικτύου.

Στη συνέχεια δόθηκαν φύλλα εργασίας στις  ομάδες των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ήρθαν σε μια πρώτη επαφή-γνωριμία με το προτεινόμενο από το δίκτυο υλικό, αναζήτησαν και επέλεξαν ένα θέμα, σχεδίασαν και παρουσίασαν στην ομάδα πιθανές δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με τους μαθητές τους στην τάξη.

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα και συνεργατικό πλαίσιο επικοινωνίας, έκλεισε με το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=226