Νίκος Χολέβας -Σχολικός Σύμβουλος 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ηλείας

cholevas1

O Nικόλαος Κ. Χολέβας είναι εκπαιδευτικός –  Σχολικός Σύμβουλος (ΠΕ 70), απόφοιτος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Έχει σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και στη Δημόσια Διοίκηση, στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό καθώς στη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Έχει πιστοποιηθεί σε θέματα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης για την απόκτηση καθοδηγητικής επάρκειας. Έχει δημοσιεύσει εργασίες θεωρητικού και ερευνητικού περιεχομένου σε επιστημονικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος ως εισηγητής σε πολλά επιστημονικά συνέδρια. Διαθέτει εμπειρία στο σχεδιασμό Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, έχει λάβει μέρος ως εμψυχωτής σε πολλά βιωματικά εργαστήρια και έχει συντονίσει δίκτυο σχολείων σε πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Ενίσχυσης Πρωτοβουλιών σε θέματα Αγωγής Υγείας.

Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αποκτηθείσες από τη συμμετοχή του σε προγράμματα, όπως στο πρόγραμμα «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των ΤΠΕ και των εκπαιδευτικών λογισμικών» για τον κλάδο ΠΕ70, στο πρόγραμμα «Αξιοποίηση Τεχνικών Ασύγχρονης και Εξ Αποστάσεως Διδασκαλίας μέσα από το περιβάλλον Ηλεκτρονικής Μάθησης Moodle» καθώς και στο πρόγραμμα εργαστηριακού ? βιωματικού σεμιναρίου μικτής μάθησης (blended learning), eLearning ? LAMS, με θέμα: «Δημιουργία ψηφιακών Φύλλων Εργασίας, Σχεδίων/Σεμιναρίων μαθημάτων και Αξιοποίηση στη διδακτική πράξη».  Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΦΑΟΣ  (Μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ασφάλεια  στους σχολικούς χώρους),

Γενικός Γραμματέας του «Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων της Αιμοδοσίας ? αιμοπροστασίας και πρόληψης υγείας», μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε.) και μέλος της Ελληνικής  Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛΕΣΥΠ)

 

 

http://users.sch.gr/nicholevas/site/

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=156