Επιμορφωτική συνάντηση συμμετεχόντων στο Θεματικό Δίκτυο Ασφάλεια στο Διαδίκτυο στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning

ΘΕΜΑΤΙΚΟ κ eTWINNING

 

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα,

Παρακαλώ να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων σας για τη δεύτερη επιμορφωτική συνάντηση που θα υλοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2016, στο ΔΣ Αρναίας και ώρα 12.00-14.00 στα πλαίσια συνεργασίας  του Θεματικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning.

Στο εργαστήριο θα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν δηλωθεί σαν υπεύθυνοι από κάθε σχολείο για το Θεματικό Δίκτυο και η μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο. Τα σχολεία που συμμετέχουν για το σχολικό έτος 2015-2016 είναι:

  1. ΔΣ Παλαιοχωρίου
  2. ΔΣ Αρναίας
  3. ΔΣ Ολυμπιάδας
  4. ΔΣ Νέων Ρόδων
  5. ΔΣ Μ.Παναγιάς
  6. ΔΣ Νεοχωρίου
  7. ΔΣ Γαλάτιστας
  8. ΔΣ Στανού
  9. ΔΣ Βαρβάρας
  10. ΔΣ Ουρανούπολης
  11. ΔΣ Βάβδου
  12. ΔΣ Α Ιερισσού

 

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των εργαλείων συνεργασίας του προγράμματος e-Twinning και της προώθησης συνεργασίας και θα συμμετέχει σαν επιμορφώτρια η πρεσβευτής του προγράμματος- εκπαιδευτικός κα. Σαββοπούλου Μαρία.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι όπως προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών καθώς και να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

 

Με μέριμνα των Διευθυντών και Προϊσταμένων να ενημερωθούν για το περιεχόμενο του μηνύματος οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί ενυπόγραφα.

 

 

Απόστολος Παρασκευάς

Σχολικός Σύμβουλος

3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://isecurenet.sch.gr/portal/?p=1552